Care sunt cele mai urâte lucruri în orice bucătărie? Gândește-te foarte tare. Răspunsul (cel puțin în cartea mea)? Comutatoare și prize de iluminat. Poate că renovatorii își petrec puțin timp gândindu-se unde ar trebui să meargă, dar, în afară de asta, ei sunt, de obicei, o astfel de gândire! Și bănuiesc că mulți dintre noi i-am mostenit doar cu casa noastră când l-am cumpărat sau am semnat contractul de închiriere.

Când intru într-o bucătărie, nu vreau neapărat să văd prize electrice sau plăci de comutare. Vreau să văd lucruri frumoase și unelte care mă fac să vreau să gătesc! De aceea iubesc ce a făcut Mandi Johnson, bloggerul din spatele Making Nise în Midwest, în renovarea recentă a bucătăriei.

(Image credit: Mandi Johnson / Efectuarea Nisei în Midwest)

Pe acest perete, Mandi are patru ieșiri și două întrerupătoare de lumină. Le puteți vedea? A folosit plăci de perete Legrand Radiant, care sunt destul de fără sudură și fără șurub, astfel încât se amestecă și mai mult. “Sunt atât de mulțumit de modul în care se estompează fără a face o declarație vizuală deloc”, spune ea.

(Image credit: Mandi Johnson / Efectuarea Nisei în Midwest)

Următorul pas: Un adevărat moment de camuflaj la nivel de geniu. Când Mandi planuia această mică unitate de rafturi de lângă soba, își dădu seama că se vor construi în jurul întrerupătoarelor pentru lumini de bucătărie. Asta însemna de fiecare dată când voiau să aprindă sau să oprească lumina, trebuiau să ajungă în interiorul uneia dintre cubbii. Nu este ideal. Nici nu este destul!

(Image credit: Mandi Johnson / Efectuarea Nisei în Midwest)

Tatăl ei a venit cu ideea de a rula firele într-o cutie electrică mică și de a le scufunda în partea din spate a unității de rafturi. Acestea au acoperit gaura originală cu o placă de acoperire goală și acum comutatorul se află pe partea laterală a rafturilor, ceea ce face ușor accesul și aproape imposibil de observat când se uită la bucătărie.

“Înlocuirea ieșirilor și a comutatoarelor mele nu a fost nici măcar pe radarul meu când am început acest proces, dar când toate cele mai noi elemente au început să înlocuiască vechiul, mi-am dat seama cât de murdar și învechit de toate vechile corpuri electrice arăta prin comparație” spune. “Mă bucur că am înlocuit totul – acestea sunt lucrurile mici care fac o mare diferență!”

Vedeți mai multe poze: adăugarea detaliilor finale la Nisa în Midwest