Articol: Sursa SodaStream
Preț: aproximativ 150 de dolari
Impresie totală: O reproiectare elegantă a producatorului iconic de sodă acasă.

În casa mea, am fost utilizatori SodaStream de ani de zile, mai întâi cu modelul Pure și apoi cu Fizz. Deși aceste carbonatatoare de acasă au fost foarte funcționale pentru a face apă spumante și sifon, nu mi-a plăcut niciodată designul de produs al SodaStream. Asta este, până când designerul Yves Béhar sa implicat.

Evaluarea

Caracteristici și specificații: Mecanismul de blocare Snap-lock blochează sticla de carbonatare fără BPA de 1 litru, cu o mișcare cu un singur clic. Indicatorul LED afișează nivelul de carbonație (ușoară, medie sau înaltă). Utilizează carbonatori de 60L. Disponibil în finisaje albe, negre, roșii, albastre, metalice și nemetalice. Dimensiunile sunt de aproximativ 9 x 5 x 18 inci. Fabricat în Israel.
Detaliile preferate: Este ușor să prindeți sticluțe înăuntru și în afară, iar design-ul frumos face acest lucru gadget Sunt bucuros să plece pe tejghea.
Probleme potentiale: Nu toată lumea se va bucura de sunetul înalt.
Splurge-demnă? Da, dacă beți o mulțime de apă carbogazoasă și / sau sifon.
Bun pentru bucătării mici? Sursa nu este mică, dar are un aspect neclar care poate ajuta într-un spațiu mic. De asemenea, nu este greu; dacă nu aveți un loc permanent pentru aceasta, este ușor să o mutați.

Am avut ochii pe SodaStream Sursa proiectată de Yves Béhar de când a fost anunțată în primăvara trecută. Din punct de vedere vizual, îmi place; este curat, modern si in ciuda faptului ca este in cea mai mare parte plastic, nu arata ieftin. Această Sursă particulară are o finisare metalică, care este o atingere sofisticată.

Reproiectarea inteligentă a lui Behar are un nou mecanism, astfel încât sticlele să poată fi lovite rapid și blocate în loc, decât prin înșurubare și înșurubare. Funcționarea mașinii este curată și ușoară, deoarece pur și simplu apăsați pe partea superioară / frontală – fără pârghii sau butoane. Un indicator LED pentru controlul nivelului de carbonație nu este o caracteristică complet nouă, dar picăturile grafice ale surselor sunt mult mai atractive decât indicatorul de pe Fizz.

Când se alimentează, majoritatea modelelor SodaStream fac o buzunare puternică (ca și cum ar fi mâncat prea multe fasole), ceea ce adesea provoacă chicotiri de la oaspeți. Dacă este mai bine sau mai rău, nu știu, dar Sursa face un zgomot puternic pe care partenerul meu îl asemăea cu un țipăt de banshee. (În altă parte, am văzut-o în comparație cu un ceainic neplăcut.) Voi continua să folosesc cu fericire Sursa, și sunt foarte impresionat de ea în alt mod, dar am crezut că acest lucru a însemnat.

→ Cauta: SodaStream Source – Metal Edition – alb, 149,95 dolari la Amazon

Legate de: SodaStream Fizz Home Băuturi Maker

Apartment Therapy Media face toate eforturile pentru a testa și a revizui produsele în mod corect și transparent. Opiniile exprimate în această recenzie sunt opiniile personale ale recenzentului și această revizuire a produsului nu a fost sponsorizată sau plătită în niciun fel de producător sau de un agent care lucrează în numele lor. Cu toate acestea, producătorul ne-a dat produsul pentru testare și revizuire.

(Imagini: 1-4 Emily Ho, 5. SodaStream)