Articol: Zipzicles
Preț: 2.99 dolari pentru 12 pe Amazon
Impresie totală: O mare alternativa la mucegaiurile de tip popsicle; perfectă pentru petreceri, copii și ierburi unice și înghețate.

Am deținut mucegaiuri tipice în cel puțin două ocazii diferite. Le-am folosit o dată sau de două ori și ei s-au îndreptat treptat spre spatele dulapului meu, doar pentru a fi redescoperiți din nou la următoarea mișcare de apartament. Și ambele vremuri, aceste matrițe drăguțe nu făceau tăietura, pierzându-și spațiul pentru dulapurile primite într-un grătar de salate sau într-un mixer. Acum, când văd o rețetă obscură, îmi amintesc soarta mucegaiurilor din bucătăria mea și trec.

Nu mai. Introduceți Zipzicles, care se potrivesc oriunde și vă lasă să mergeți peste tot, să vă prezentați în mână.

Evaluarea

Caracteristici și specificații: 12 pungi de plastic de mare capacitate fără BPA, cu vârfuri de zip, cum ar fi pungile ultra-înguste Ziploc, practic.
Detaliile preferate: Suportul plastic și fermoarul de sus fac ca acestea să fie mai ușor de umplut decât mă așteptam. Ele nu necesită spațiu de depozitare și fac biciuirea câtorva semne de biscuiți.
Probleme potentiale: În timp ce acestea se umple mai ușor decât se aștepta, acestea sunt încă puțin mai consumatoare de timp decât mucegaiurile tradiționale popsicle. De asemenea, acestea sunt de unică folosință, deci există deșeuri implicate.
Bun pentru bucătării mici? Pariezi! Ele stau plat într-un sertar și nu iau aproape nici un spațiu până nu aveți nevoie de ele.

Cheia pentru a lucra cu Zipzicles este capacitatea dvs. de a le umple. Ambalajele au recomandat utilizarea unei pâlnii sau a unui baster (acesta din urmă cred că ar funcționa foarte bine, dar, din păcate, de asemenea, nu a făcut tăietura în bucătăria mea cu aproximativ trei mișcări în urmă). Pâlnie a fost.

Am stat punga într-un recipient din sticlă înaltă cu pâlnia deasupra, ca să-l pot umple cu ușurință. Plasticul este similar cu cel al unui sac de congelator greu, ceea ce înseamnă că acesta se află bine, spre deosebire de plasticul subțire al unui baggiu sandwich, de exemplu. Fiecare pungă este marcată cu o linie de umplere și cu condiția ca umplutura să nu fi trecut-o, este ușor să închideți fermoarul.

Umplerea devine oarecum obositoare – am încercat să încerc să găsesc o metodă de a ține mai multe pungi deodată, dar nu am putut să găsesc o cale mai bună. Dacă intenționați să faceți mai mult de 12 ani, cu siguranță căutați o metodă mai eficientă sau un asistent. Dacă se întâmplă să aveți un suport pentru tubul de testare (știți, pur și simplu în jurul valorii de), sau o altă falsă care să dețină 12 înălțimi înălțime și înguste în poziție verticală, lucru care ar funcționa foarte bine aici.

Producătorul a sugerat înghețarea acestora într-un geam înalt. Am folosit o ceașcă de măsurare din plastic și am înghețat fără probleme.

Trebuie să recunosc că primul lucru care m-a atras la acestea a fost amintirea din copilărie a Flavour Ice (amintiți-i pe aceștia?) Într-o zi fierbinte de vară: perfecțiunea cu zahăr, gheață și unică. Zipziclele funcționează la fel în cazul în care sunt înghețate, ciuritați-o deasupra și împingeți umplutura înghețată pe măsură ce mâncați, șiruri de fructoză de porumb înalt, opțional, desigur.

→ Găsiți-le: Zipzicles, 2.99 dolari pentru 12 la Amazon

Apartment Therapy Media face toate eforturile pentru a testa și a revizui produsele în mod corect și transparent. Opiniile exprimate în această recenzie sunt opiniile personale ale recenzentului și această revizuire a produsului nu a fost sponsorizată sau plătită în niciun fel de producător sau de un agent care lucrează în numele lor. Cu toate acestea, producătorul ne-a dat produsul pentru testare și revizuire.