Cu toate agitația de sărbătoare, agitațiile de tip Hangier nu sunt neobișnuite în această perioadă a anului, mult la înfrigurarea celorlalți semnificativi. Hangaria se întâmplă brusc, în mod neașteptat, și nu va dispărea până nu faceți ceva. Din fericire, puteți să eliminați cele mai grave simptome, făcând propriul trusă personalizată să vă păstrați în geantă, geantă de mesagerie sau mașină.

Un kit de hamsie perfect ar trebui să aibă un amestec de arome esențiale (sărat, amar și dulce), astfel încât să puteți merge la el pentru orice poftă. De asemenea, ar trebui să aibă gustări mici și portabile, dar suficient de durabile pentru a nu fi zdrobite atunci când sunt ambalate într-o geantă sau într-o pungă. Găsiți ceva care este, de asemenea, suficient de rezistent la căldură pentru a se ocupa de a rămâne în mașină și aveți o formulă care rezolvă hangiul.

Aveți posibilitatea să ambalați obiecte hangar în pungi mici, repetabile din plastic (cu o avertizare corespunzătoare) sau în cutii mici de bento ca acestea. Iată câteva rețete care vă vor ajuta să faceți propriul kit care să vă însoțească toate sarcinile de vacanță și călătoriile.

Rețete de hrănire Kit

Alimente prăjite cu paprika și portocale
Ghiveci de carton picant
Ina Garten’s Chipotle & Nucă de Sparanghel Rosemary
Carne de vită prăjită cu rozmarin și cimbru
Suc de bomboane sarate
Fructe cu coajă,
Savant Pecans condimentate
4-Ingrediente Banane de ovăz baruri
Lapte și lapte de unt de arahide
Dulce și sarate Amidon de scorțișoară

Care sunt gustările preferate de Hangar-la îndemână?

Legate de: Cum sa faci Barola de casa

(Imagini: 1. Chris Perez 2. Amazon)