Red hash flanel a fost o invenție a primilor coloniști New England, dar are cu siguranță rădăcini în bucătăria din Lumea Veche. Este, în esență, carne de vită corn, cu excepția carnea de vită corn și plus câteva sfecla. Dacă căutați ceva puțin diferit pentru a servi această zi a Sfântului Patrick, nu mai căutați!

Cantitatea de ingrediente din acest fel de mâncare nu este foarte importantă. Dacă vă iubești ceapa, adăugați o alta. Un cartof în plus sau o sfeclă mai mică, de asemenea, nu va face diferența. Și în timp ce această versiune este vegetariană, puteți adăuga cu siguranță o cantitate mică de carne de vită cornată sau unele cârnați destrămați pentru puțină carne. Utilizați ceea ce aveți în cămară sau ceea ce vă place pe farfurie și nu puteți merge prost.

Durata de preparare este, de asemenea, variabilă. Puteți să o serviți imediat ce varza este înghițită, sau puteți să încălzi căldura până la scăzută și să lăsați totul să stea pentru un timp. Cu cât gatiti mai mult, cu atat cartofii, sfecla si varza se vor imprastia impreuna, pe care o iubesc personal! Ouăle sunt singurul lucru care necesită un timp de gătire strict, desigur. Dă-i pe cei dinăuntru și lasă-i să se prăjească chiar înainte să fii gata să slujești.

Rețineți că acesta este un mic dejun rustic și consistent. Nimic nu este aici! Aromele sunt simple și porțiunile sunt destinate să vă transporte în timpul zilei.

Roșu de flanelă

Serveste de la 4 la 6

 • 1

  ceapă, tăiată subțire

 • 1 linguriţă

  sare

 • 3 cuișoare

  usturoi, tocat

 • 1 linguriţă

  oregano

 • 1 linguriţă

  cimbru

 • 1/2 linguriţă

  piper negru

 • 3 până la 4

  cartofi roșii, cubați mici (îmi plac cu piei, dar le poți coaja dacă vrei!)

 • 3

  sfecla, curata si cubata

 • 1/2

  varza de varza, miezul indepartat si felii subtiri

 • 4 până la 6

  oua mari

Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare pe căldură medie. Adăugați ceapa și 1/2 linguriță de sare și gătiți până când ceapa devine moale și translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, ierburile și 1/2 linguriță de piper negru. Se amestecă până când usturoiul devine parfumat, aproximativ 30 de secunde.

Adăugați cartofii, sfecla și alte 1/2 linguriță de sare. Se amestecă totul, se acoperă tigaia și se răstoarnă până la mediu. Gatiti timp de 10-12 minute, amestecand la fiecare cateva minute, pana cand sfecla este licitata. Nu vă faceți griji dacă cartofii încep să se destrame un pic – ei sunt meniți să! Pe măsură ce vă amestecați, asigurați-vă că ați răzuit partea inferioară a tăvii de fiecare dată atât de des pentru a lucra în biții rumeniți din tigaie.

Când sfecla este licitată, amestecați în varză. Acoperiți și gătiți încă 3-5 minute, până când varza este înghițită. Dați sortimentului gust și adăugați mai multă sare și piper dacă doriți.

În acest moment, puteți servi mash-ul imediat sau puteți răsturna căldura și lăsați-o să se fierbe timp de o jumătate de oră. Puteți, de asemenea, să luați complet pastilele de căldură complet și să le reîncălziți când sunteți gata să le serviți.

Cinci minute înainte să fiți gata să serviți, spargeți ouăle în jurul circumferinței vasului. Acoperiți tigaia și lăsați ouăle să se prăjească timp de 5 minute pentru gălbenușurile scurte sau 7 minute pentru gălbenușurile ferme. Scoateți pe plăci și serviți.

Legate de: Cum de a vindeca carne de vită Corned (în timp pentru Ziua Sf. Patrick!)

(Imagini: Emma Christensen)