(Image credit: The Kitchn)

Dacă sunteți unul dintre multele persoane care au preluat planul nutrițional keto – o abordare bogată în grăsimi, proteine ​​cu conținut scăzut de carbohidrați și alimente cu conținut scăzut de carbohidrați – știi că poate fi extrem de satisfăcătoare. Poate că ați fost profund dezamăgit de dietele de reducere a caloriilor și a grăsimilor din trecut și stilul de viață cetogenic vă ajută să faceți o schimbare mai integrată a consumului de alimente pe termen lung. Poate că în cele din urmă ați pierdut greutatea și l-ați menținut; poate vă simțiți mai ascuțiți, mai fericiți, mai energici.

Dar cetonul nu este fără provocări și una dintre cele mai mari este că carbohidrații sunt literalmente peste tot. Sunt în suspecții evideni, desigur, dar, de asemenea, se ascund în alimente care nu cred că au carbohidrați (cum ar fi ketchup), sau cele pe care ar putea să le consumăm în mod obișnuit (cum ar fi fasolea).

Acest lucru poate provoca problema aprovizionării ingredientelor, mai ales la început, când nu sunteți încă un maestru Jedi de citire a etichetelor. Dar curba de învățare este rapidă – mai ales dacă faceți cumpărături la Trader Joe.

Traderul Joe a crescut cu adevărat atunci când vine vorba de stocarea articolelor care susțin un stil de viață ceto. De la cele mai importante produse de coacere cu carburi, cum ar fi făină de migdale și nucă de cocos, până la gustări crocante, fără carb cu o cantitate nesfârșită de grăsimi de nucă de cocos, veți găsi o mare parte din ceea ce aveți nevoie pentru o bucătărie bine aprovizionată.