Alimentele alergice pot fi greu de gestionat în cele mai bune momente, iar sărbătorile precum Halloween se dovedesc a fi deosebit de provocatoare. Nu este întotdeauna ușor să știi ce se ascunde în spatele fiecărui ambalaj de bomboane. Conține nuci? Este sigur?

Nu lăsați restricțiile din dieta să ia distracția din Halloween. În schimb, faceți o gustare sau un desert fără îngrijire pentru dvs. și copiii dvs. pentru a aștepta cu nerăbdare să faceți după truc sau tratament. Iată cinci dintre cele mai preferate dulciuri de Halloween – cu mult mai bine decât batoanele.

Acest Halloween, păstrați-vă siguranța și păstrați spiritul festiv ducându-vă accentul pe un tratament special după trick-sau-tratarea! Creați-vă creativitatea în prealabil cu gustări de mâncare, cum ar fi fantome de pere de ciocolată, păianjeni de marshmallow sau o budincă înfățișatoare. Sau, vino acasă și se arunca cu capul în distracție.

1. Păianjenii cu bomboane de bomboane

Acești păianjeni sunt mult mai drăguți decât sunt înfiorători. Îmi place să folosim bomboane Nerd pentru a acoperi aceste crawlere înfiorător, dar puteți folosi tipul preferat de bomboane.

Obțineți rețeta: păianjeni cu bomboane de bomboane

2. Ghosts de pere

Iată o gustare distractivă și sigură pentru a aștepta cu nerăbdare să trick-sau-tratarea. Această trăire drăguță și ușor de făcut de Halloween este pur și simplu acoperită cu ciocolată albă cu chipuri de ciocolată.

Obțineți rețeta: Ghosts de pere

2. Orezul de dovleac Krispie Tratate

Gooey, marshmallowy orez krispie trateaza sunt un desert atemporal și iubit. Și, cel mai important, această versiune de condimente dovleac este fără piulițe.

Obțineți rețeta: Orezul de dovleac Krispie Trată

4. Ouă de broască și ochelari (aka verde nucă de cocos Chia budincă)

În timp ce rețeta originală își obține culoarea ei verde galbenă cu pudra matcha, face-o prietenoasă copilului sărind peste ceaiul verde și folosind culoarea alimentelor, în schimb.

Obțineți rețeta: Ouă și oase (Coconut Green Tea Chia Pudding)

5. Milkshakes de dovleac

Suntem destul de siguri că nu există nicio modalitate mai bună de a închide Halloweenul decât cu un milkshake!

Obțineți rețeta: Milkshakes dovleac

Care este cel mai bun sfat pentru manipularea alergiilor alimentare pe Halloween?