Ieri, i-am arătat o opțiune drăguță pentru un jurnal de mâncare scris de mână. Astăzi, căutăm un jurnal online care nu este la fel de dulce, dar face o mulțime de muncă pentru tine. Este un instrument util pentru persoanele care încearcă să piardă în greutate, noii vegetarieni sau oricine dorește să păstreze un ochi cu atenție asupra consumului lor nutrițional.

Acum parte a site-ului LiveStrong al Lance Armstrong, The Daily Plate este un jurnal / calculator nutrițional online cu o componentă opțională de rețele sociale. Puteți crea un profil care să vă calculeze obiectivele calorice și să adăugați alimente pe plăcuța dvs. pe tot parcursul zilei.

Mi sa parut deosebit de util sa vad defalcarea grasimilor, a proteinelor si a carbohidratilor. Ca vegetarian, uneori mă îngrijorează să obțin proteine ​​suficiente, dar după ce mi-am urmărit hrana de câteva săptămâni, mi-am dat seama că nu eo problemă. Proteina se poate adăuga atunci când nu vă uitați nici măcar – la boabe întregi, brânză și iaurt, și chiar legume. Din păcate, după cum am aflat, grăsimea poate fi la fel de mascată.

O caracteristică care îmi place este economizorul de masă, care vă permite să creați o masă din alimentele pe care le consumați în mod regulat (poate lapte și cereale) și apoi să le adăugați rapid pe plăcuța dvs. în viitor. De asemenea, puteți distribui aceste mese prietenilor dvs. dacă alegeți.

Singura mea problemă cu site-ul este că adăugarea unei mese făcute de la zero poate fi un pic obositoare, dar cantitatea de produse alimentare deja existente în sistem este destul de impresionantă. Există, de asemenea, o listă lungă de exerciții în sistem, iar adăugarea unui jurnal de activitate zilnică vă adaugă caloriile permise pentru ziua respectivă – o mică răsplată, dacă doriți. Pentru mine, e motivația de a lovi sala de gimnastică, știind că pot avea ceva mai mult când termin!

  • Placa zilnică

Legate de: Mențineți un jurnal al produselor alimentare?

(Imagine: utilizator lepiaf.geo de pe Flickr, licențiat sub Creative Commons)