Îi place să servim ouăle poacate cu olandeză la întâlnirile de brunch, dar mai mult decât câteva pot să se simtă enervant și consumatoare de timp când oaspeții flămânzi așteaptă în sala de mese. Din fericire, ouăle pot fi cu adevărat tăiate înaintea timpului și apoi reîncălzite chiar înainte de servire. Iată ce să faceți!

Îndepărtați toate ouăle în mod normal, dar subguideți-le ușor. Un minut în afara orelor dvs. normale de gătit ar trebui să facă truc. Asigurați-vă că albii sunt aproape apăsați. Tufuiți ouăle și puneți-le într-un recipient frigorific umplut cu apă rece.

Când sunteți gata să serviți, aduceți o oală de apă într-o băutură delicată și dați-i ouălui ultimul minut de braconaj. Deoarece albii sunt deja setați, puteți încălzi mai multe ouă simultan, fără să vă faceți griji că vor rămâne împreună. Acest lucru necesită mult mai puțin timp decât braconajul tuturor ouălor în ultimul moment – și este mai puțin stresant!

De obicei, omoarăm ouăle cu o seară înainte sau dimineața brunchului. Dacă este deja aproape de timpul de servire, puteți de asemenea să țineți ouăle ouătoare în întregime într-un castron de apă caldă, astfel încât să puteți face mai multe loturi de ouă, dar apoi să le serviți pe rând.

Aveți alte sfaturi când bateți ouă pentru o mulțime?

Legate de: Ouăle Benedict și Dincolo

(Imagine: avlxyz membru al Flickr licențiat sub Creative Commons)