Cumpararea de baterii de bucatarie poate fi confuza cel putin. Există atât de multe tipuri și calități, încât alegerea poate fi complexă – mai ales pentru cei indecisi. Câțiva termeni simpli vă pot ajuta să începeți și să vă simțiți mai confortabil în a cere ajutor de la un vânzător, designer sau instalator:

Aceasta este o punte HiRise de pe podea Mount Kauler de la Kohler în prima imagine de sus.

• “Montarea pe punte“înseamnă că robinetul se montează direct pe blat, nu pe perete sau pe chiuvetă.

• “Pod“înseamnă că pârghiile și robinetul în sine se separă de o parte, care necesită doar două găuri în blat, în loc de trei.

Alți termeni care s-ar putea întâlni (sau căutați) atunci când faceți cumpărături pentru bateriile de bucătărie:

Mâner unic: Un mâner controlează atât temperatura cât și presiunea apei. Acesta este cel mai frecvent tip de control al robinetelor de bucatarie folosite astazi. Multe mânere unice se separă de robinetul propriu-zis, ceea ce înseamnă că doar o gaură în blat este necesară pentru instalare.

Scoate afara: Bucătăriile de bucătărie cu tracțiune cuprind un pulverizator în robinetul propriu-zis. Un furtun flexibil vă permite să trageți pulverizatorul de la capătul robinetului pentru utilizare. Se retrage înapoi în robinet atunci când nu este utilizat.

Hole unică, două găuri, trei găuri: Numărul de găuri necesare în blat pentru instalarea robinetului. Acest lucru poate fi deosebit de important dacă înlocuiți un robinet într-o blată existentă.

Dacă vă gândiți să cumpărați și să instalați un robinet nou, aruncați o privire asupra experienței noastre făcând acest lucru aici:

• Cum să înlocuiți o baterie de bucătărie

Legate de: O privire asupra profilurilor de margine de blat

(Imagine: Annie Schlechter / Țară)