(Image credit: Ariel Knutson)

În opinia mea, nimic nu-ți place să-ți răsplătești oaspeții, decât să-i întrebi dacă doresc cină sau apă scânteietoare cu cină. Este o întrebare pe care ați putea să o asociați în mod normal cu mănâncarea la un restaurant, prima interacțiune cu serverul dvs., care vă pune tonul pentru masa viitoare. În timp ce preferința de apă ar putea fi frivolă, este exact acea mică opțiune la începutul unei mese care o face atât de mângâietoare. Este un simplu detaliu în casa de divertisment pe care am ajuns să-l iubesc.

În afara divertismentului, beau o cantitate inutilă de vânzător. Mi-am luat carburantul de sifon timp de patru ani și nu am avut probleme cu el (până acum). Da, există un cost în față, dar cantitatea de apă spumante pe care o fac și o beau acasă față de cumpărare a făcut investiția inițială.

Singura mea plângere este că matrițele mai vechi, ca mine, fac un sunet foarte tare “THHHWAAT” atunci când lichidați. Nu este cu siguranță cel mai plăcut sunet când oaspeții se termină, dar nu este o afacere mare.

Revizuirea produselor: SodaStream Fizz Home Băuturi Maker

Iată câteva idei de distracție cu un carbonator de sifon:

1. Prezentare simplă și fantezie cu apă: Sigur, ați putea servi cu siguranță apa spumante în recipientele de plastic care vin de obicei cu carbonator, dar este, de asemenea, ușor (și elegant!) Să utilizați și sticle flip-top.

2. Apă pe bază de plante spumante: Infuzați-vă apa cu ierburi în noaptea de dinaintea petrecerii, lăsați-o să se răcească în frigider și apoi carbonați-o! Simplu și răcoritor – nu puteți merge prost.

3. Sodurile de fructe și vinul fiziologic: Ați încercat vreodată vin alb de carbonat? Sau să-ți faci propriile sucuri de fructe? Nu sunt o mulțime de hack-uri de tip SodaStream, despre care știu, dar asta pare minunat.

4. Apă carbonată pentru cocktailuri: În loc să cumpăr soda de club pentru cocktailuri sau pumni, folosesc mereu SodaStream-ul meu. Unele cocktail-uri care trebuie încercate includ șurubelnița clasică, o piersică de piersic și o șanț de secară și o limonadă de busuioc.

→ Nu doriți să cumpărați un SodaStream sau alt carbonatator de sodă? Încercați acest DIY: Construiți-vă propriul producător Seltzer