Am fost într-o lovitură mare de ouă devil în ultima vreme. Efectuarea unei plăci mari de ouă devil este una dintre cele mai simple și, într-adevăr, cele mai rentabile metode de a oferi unui grup mare de persoane ceva frumos și puțin substanțial de gustare cu cocktail-uri.

Dacă fac ouă drăgălașe pentru familie sau doar o vizită ocazională, îmi dau cu o furculiță gălbenușurile de ou, amestec în celelalte ingrediente de umplutură și amestec înapoi în jumătăți de ou, în bucăți și tot . Ei au un gust la fel de bun în felul acesta și arată rustic și nu există niciun motiv pentru a sparge mixerul de bastoane sau sacul de patiserie atunci când vreau doar niște ouă drăgălașe să mănânce pe canapea în timp ce mă uit Strălucire.

Dacă ouăle trebuie să fie fanteziste, totuși, ar părea o problemă. Și poate fi nevoie de practică pentru a face ouăle devilate să arate bine. Mi se pare grozav de ușor să dai niște dabs de umplutură galbenă pe plăcuța de servire, pe albusurile de ou sau în părul meu. Dar Nigella Lawson are un truc pentru a face ouă devil care arata destul de frumos pentru un restaurant, sau pentru Instagram.

Reteta lui Nigella pentru ouăle Deviled este destul de tradițională: folosește maioneză, muștar, sare, boia de ardei și o bătălie de la Tabasco pentru căldură. Dar ea spune că trucul ei pentru ouă simetrice devil este de a lăsa ouă afară pe laturile lor peste noapte, ceea ce ajută centrul gălbenușurilor de ou în ou, astfel încât acestea sunt în mijlocul fiecăruia, nu la capete sau în afara.

“Pentru a ajuta ghimbirul să rămână centrat pe măsură ce gătesc, îi las în mintea lor, într-un fel de mâncare (mai degrabă decât așezat în poziție verticală în cutii) peste noapte, înainte de a le găti”, a scris ea. “Nu este o garanție sigură, dar pare să fie o diferență”.

Un alt motiv pentru care ouăle lui Nigella arată atât de drăguț este că berează 12 ouă, dar folosește doar albi ai nouă dintre ei. Reteta ei cere un raport mai mare de galben-alb, astfel încât să poată alege cele mai bune 18 jumătăți de ou alb și să scoată cele șase cele mai urâte din imagine. Apoi, ea îmbină umplutura cu un blender stick până când este netedă și folosește o pungă pentru a crea “rozete de aur” în jumătate de ou golit.

Care este lucrul dvs. preferat de a face cu ouăle devilizate?