Szeretjük a desszerteket otthonos, nem haszontalan ételükért. De néha úgy tűnik, mint egy mágikus show, nem igaz? A menü masszív, és mégis minden egyes elem tökéletesen végrehajtásra kerül. Nem, ez nem szeszélyes, de ez az a fajta étel, amit szeretnél, ha otthonról újrateremtene.

Nos, tegyen néhány tippet az étkező szabálykönyvből, és a főzés utánozhatja a legkedveltebb menük klasszikusait.

1. Cél az extra ropogós szalonna számára.

A vastag vágott szalonnának nincs helye a BLT-ben, és egy jó étkező tudja ezt. A legjobb BLT vékony, szuper ropogós szalonnával készült, amely a szendvicset megkönnyíti. Ugyanaz a szalonna egyszerű oldala – gyakorlatilag meg kell törni, amikor belecsúszok.

2. Fogja meg a fehér kenyeret.

Semmi különös, de a vastag, szeletelt fehér kenyér átlagos francia pirítóssal rendelkezik. Legtöbbször talál egy vastag dobozot challah vagy brioche, de ők is rendszeresen ol “fehér kenyeret, és nem kell szégyen, akkor használja is.

3. Főzze hagymát külön a házi sültekhez.

A legjobb házi krumplit pácolták, ropogós, karamellizált hagymával. Ennek eléréséhez ténylegesen meg kell szakítani ezeket a hagymákat, mielőtt hozzáadnák őket a burgonyához, így rengeteg idővel (és a serpenyőben) a karamellizálásra.

Szerezd meg a receptet: Hogyan készítsünk Diner-Style Home Fries-t?

4. Használjon rengeteg vajat a ropogós hash barnákhoz.

Ha a Team Hash Brown-on vagy, akkor tudod, hogy extra ropogásra van szükség. A dinérk ezt úgy érik el, hogy biztosítják, hogy a szeletelt burgonya a száraznak minél kifogósodjon (miután elkészítették őket), és nagy mennyiségű vajjal.

Szerezd meg a receptet: Hogyan készítsünk éttermi stílust Hash Browns

Vastag, bolyhos, éttermi stílusú palacsintát készíthet ezzel az egyszerű trükkel

(Képminőség: Kelli Foster)

5. Hagyja a palacsinta tésztát.

Mivel a vacsorák 24/7-es palacsintákat forgatnak, mindenkor készen állnak a tészták. Ez azt jelenti, hogy a tészták általában legalább néhány órára ülnek, ami lehetővé teszi, hogy sűrűsödjön, és olyan pecsenyékhez jusson, amelyek különösek és puhaak. Ezt az otthoni élményt az előző éjszaka előtti tésztával készítsük el, és hagyjuk pihentetni, vagy egy hűvös, sötét helyen a konyhában vagy a hűtőszekrényben.

Olvass tovább: Vastag, bolyhos, éttermi stílusú palacsintát készíthet ezzel az egyszerű trükkel

6. Melegítse a lemezeket.

Forró étel, forró lemez. A jó éttermek nem rakják le a bolyhos rántottakon a jéghideg lemezt – ültetik őket olyanra, amelyik szép és meleg, ezért az étkezés is melegen tart. Menjen előre és tegye a lemezeket egy meleg sütőbe néhány percig, mielőtt használná őket.

7. Munka egy lapos tálca a legjobb omlett.

A palacsintától a grillezett sajtos szendvicsektől az omlettekig, a vacsorák gyakorlatilag mindenre sík tételt használnak. A nagy felület azt jelenti, hogy a tojásait szépen és vékonyan el tudja terjeszteni, ami omlettet eredményez, ami gyakorlatilag crépe-szerű.

Szerezd meg a receptet: 3-tojás omlett quinoával, napra szárított paradicsommal, spenótral és kecskesajtzal

8. Adjon hozzá egy szirupot a tejesütésekhez.

A leginkább vaníliás ízesítésű vanília-pirítós titka az, hogy a vanília szirup lövése az étkezőben főzött, miközben elkészítette. Természetesen ez azt is jelenti, hogy egy kis csokoládészirup hozzáadása egy csokoládé pirítósban is ragyogó.

9. Ha kétségei vannak, grillszeld a szendvicset.

A tonhal megolvad, a patty olvad – minden jobb, mint egy olvadék. Egy grillezett sajt bizonyítja ezt a pontot; ha nem sült a sajt, amíg a sajt meg nem olvad, és a kenyér megrepedt, akkor csak sajtos szendvics lenne. A legjobb módja annak, hogy egy szendvicset készítsenek, különösen ha sajt van, grillelni.

Szerezd meg a receptet: Tonhalleves olívaolajjal Majonéz és parmezán

10. Smash your burger patty.

Az éttermi stílusú hamburgerek dicsőséges, ropogós éleiket kapják, hogy a csavarodás és az összezúzás következtében keletkezik. Ne féljen ugyanezt a hamburgerek belsejében, a tűzhelyen: tegyük össze a süteményeket egy nagy spatulával, amint megütik a serpenyőt.

Szerezd meg a receptet: Hogyan készítsünk hamburgert a tűzhelyen