A házamban nem jött könnyű saláta-est a családom heti étkezési tervébe. Lassan nyert harc volt, és a kulcsa a férjemnek a vacsora saláta lehetőségeinek világát mutatta, kezdve attól a ténytől, hogy az igazán jóak több mint egy nagy tányér apróra vágott nyers zöldség.

Légy inspirációt ezekből a kiadós, kreatív és teljesen finom receptekből, és olyan vacsorasalátákból áll, amelyekre vágysz az evéshez – és ez valóban feltölt.

(Kép jóváírás: Joe Lingeman)

1. Vietnami stílusú csirke saláta tál

Kedvenc trükk a szuper kielégítő vacsoraszeletek készítéséhez a kedvenc ételkülönlegességek közül, mint a vietnami tészta saláta. Ez a változat citromfűvel és gyömbérrel pácolt csirkével kezdődik, rántott rizs tésztával, ropogós zöldségekkel és fűszernövényekkel, valamint umami-gazdag öltözettel.

Melegen tálaljuk közvetlenül az elkészítés után, vagy készíts minden összetevőt a hétvégi étkezés közben, és szerelje össze közvetlenül a hűtőből. Ez egy saláta, amely illik a menetrendhez.

(Kép jóváírás: Joe Lingeman)

2. Sült sárgarépa és csicseriborsó

Ez a saláta zsíros, selymes sárgarépát tesz a zöldséghalakból a vegán vacsora saláta fényes csillagává. A korianderes és pörkölt takarással ízesítik a kedvenc gyógynövényes tachini öltözetemet, meleg csicseriborsót és ropogós mandulát. Kevesebb erőfeszítést igényel, mint egyszerűen a zöldségek aprítását, de ha egyszer kipróbálod, látni fogod, hogy megéri.

(Kép jóváírás: Joe Lingeman)

3. Baja garnéla taco saláta

Cserélje ki a következő Taco keddet, helyette ezt a salátát, és garantálom, hogy nem fog csalódni. A magjában ez a nagy tál egyszerűen egy dekonstruált garnéla taco. Az alap és a toppings flip-flop, ropogós vörös káposzta öltözött egy csillogó kömény-tüskés krémmel a tál alján, tele füstölt garnélával, és tetején rengeteg morzsolt tortilla zseton.

(Kép jóváírás: Joe Lingeman)

4. BBQ Tofu tálak

Nagyon nehéz, hogy ne izgatott legyen a saláta vacsorára, amikor a tálat a ropogós, grillezett sült tofuos palacsinták tetején töltik. Ez a saláta egészséges komfort a legszebb, és a kedvenc módja annak, hogy saláta az én étkezés tervet, és még mindig van egy meleg vacsora. A pörkölt brokkoli és az édesburgonya ültetvénye kicseréli egy tál nyers zöldséget, és az egészet egy nagyszerű joghurt farmon.

(Kép jóváírás: Joe Lingeman)

5. Ropogós csirke Caesar Orzo saláta

Szeretné garantálni, hogy a vacsora saláta kitöltődik? Készítse el a saláta hibridjét! Más szóval, egy étkezés, amely részben saláta és részben valami más. És ez a változat éppúgy a tészta-szerelmeseinek, mint bárki számára, aki nagy adag zöldet szeretne.

A barátaidat néhány csésze Caesar öltözõvel dobálod, amikor még mindig meleg, és így minden ízét áztatja, akár egy tészta saláta. Ezután tálaljuk meg minden tálat apró méretű darab citrom csókolt ropogós csirkével közvetlenül a tálalás előtt.