(Kép jóváírás: Joe Lingeman | Kitchn)

A marinádé olyan, mint a roston sült steak biztosítási politikája – nemcsak egy egyszerű marinadé ízesítést ad, hanem segít a marhahúsnak a túlfőzés ellen is. A pincérek esett a divatból a sóoldatok felkelésével és dörzsölésével, de van oka annak, hogy anyád mindig a zsákot marinálta a hűtőben: dolgoznak és ízletesek.

A steak marinázásához csak néhány különleges megfontolásra van szükség – olyan, mint a grillezésre szánt steak levágása, az összetevők megfelelő aránya az íze és a könnyű főzés érdekében. Minden erőfeszítést megtisztítanak egy gyengéd, lédús marhahúsra, amely a hamisítatlan grillezésből elveszíti a találgatásokat.

(Kép jóváírás: Joe Lingeman | Kitchn)

Mi az Ultimate Steak Marinade??

Mindannyian azt akarjuk, hogy grillezett szeletünk lángosan megcsókolta egy rózsás, lédús központot, így a végső steak pácban segíthet nekünk ebben a célban. Jó érzés, hogy pénzt költenek egy nagy steakre, és kiszorulnak, amikor a pácok összetevői. A végső marinádnak jól kell befagyasztania, és egy órán belül vagy egy éjszakán belül hatékonynak kell lennie. Ez a pácolás jól működik a különböző steakeken is.

Olvass tovább: A nagy pincér vitája: a pácolt steak mellett / ellen

A pincészetek legjobb steakje

Míg a marinádák hatásait gyakran vitatják, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a főbb steak, mint a T-csont és a szalonna steak leginkább sózva, borsos, és főzve a hőmérséklet. Minden más steak előnyös a marinád, hogy segítsen az íz és a gyengédség. Ez a pácé ideális a szárnyas, lapos vas és a tri-tip steak számára. A kisebb steak, mint a szoknya és a fogas, jól működik, de győződjön meg róla, hogy duplázza fel a steak, vagy csökkentse a marinád mennyiségét erre a receptre.

(Kép jóváírás: Joe Lingeman | Kitchn)

Főbb hozzávalók a pácok számára

 • Zsír: Szinte bármilyen olajat használhat a marinádéért, de szeretjük az olívaolajat az ízére és minőségére. A füstpont alacsonyabb, mint az avokádó vagy földimogyoró olaj, de még mindig megakadályozza a ragadást és hozzáadja az ízt.
 • Sav: A balzsam vagy a vörösbor ecet, sőt a citromlé is segítenek a kemény vágásnak, de még fontosabb, hogy éles ízük egy jó ízű steak sózottságát és a grillből készült gazdag ízeket is ellensúlyozza. Bónusz: Az ecet karamellizálja a természetes cukrokat, ami igazán nagy grilljeleket eredményez!
 • Só: Mit nem hoz a só a pártnak? Élvezi a steaket, segíti a nedvességmegtartást és megereszkedik. Ne próbálkozz rajta!
 • Ízjavító szerek: Ha az összes marinádé ugyanazon a négy komponensből származik, akkor ez az egyetlen hely, amely egyedivé teszi az Önét. A mustár az egyik legizgalmasabb ízfokozó, mert nagyon sok ízű csomagot tartalmaz, és mindenkinek van a hűtőszekrényben. Próbáljon meg néhány tört fokhagymát, és hagyja marinálni is. Van valami zöld hagyma? Dobd be őket is.

(Kép jóváírás: Joe Lingeman | Kitchn)

Grillezés és tálalás pácolt steak

A steak sütése végeredményben a választott palacsinta határozza meg, de a legtöbb steak, amelyet marinálni szeretne, szintén szeretnek meleg és gyors főzni. A legfontosabb, győződjön meg róla, hogy a steak eltávolítása a pácból, és megtörte száraz, mielőtt grillezés.

Szüksége van egy oldalra? 30 + oldalsó ételek, amelyek nagyszerűen grillezve

Pácolja a steak 1 óra vagy egy éjszaka. Adjuk hozzá a steaket a pácéhoz és zárjuk le a zsákot. Helyezze a zsákot egy sütőedénybe vagy egy sütőedénybe. Hűtsük legalább 1 órát vagy egy éjszakán át. “src =” https://atmedia.imgix.net/f5a8d78a5cf18e40f06dc37458c9c8a63e6f2a8f?w=160&h=160&fit=crop “>

Grillezni a steak a magas és közepes hő. Húzza fel a szabadtéri grillezőt magas, közvetlen melegre. Hűtsük fel a másik felét közepes, közvetlen hőre. Helyezze a steaket magas hő hatására, amíg pirított, égetett, és a grill jelek jelennek meg, körülbelül 2 perc oldalanként. Mozgassa a steaket közepes hőségre, és folytassa a grillezést a kívánatos kedvességgel, 3-5 percet tovább a közepes (kb. 140 ° F) értékre. “Src =” https://atmedia.imgix.net/0da5b28f105248970146ce2c496a0865559ce143?w=160&h=160&fit=crop „>


Hogyan készítsünk végső marhát a pácolt grillezett steakhez?

6 szolgál

Amire szükséged van

Hozzávalók

 • 1/2 csésze

  olivaolaj

 • 1/3 csésze

  balzsamecet

 • 1 evőkanál

  dijoni mustár

 • 3 szegfűszeg

  fokhagyma, darált

 • 1 teáskanál

  kóser só

 • 2 font

  szelet steak

 • Felszerelés
 • Mérőcsészék és kanalak

 • Gallon cipzáras táska

 • Chef’s kés és vágódeszka

Utasítás

 1. Készítsd a marinátot. Helyezze az olívaolajat, a balzsamecetet, a mustárt, a fokhagymát és a sót gallon zip-táskájában. Tömítsük össze és keverjük össze.

 2. Pácolja a steak 1 óra vagy egy éjszaka. Adjuk hozzá a steaket a pácéhoz és zárjuk le a zsákot. Helyezze a zsákot egy sütőedénybe vagy egy sütőlapra. Hűtsük legalább 1 órát vagy egy éjszakán át.

 3. Készítsük el a grillezett steaket. Távolítsuk el a steaket a pácból, és szárítsuk meg. Dobja ki a marinátot.

 4. Grillezni a steak a magas és közepes hő. Húzza fel a szabadtéri grillezőt magas, közvetlen hőségre. Hűtsük fel a másik felét közepes, közvetlen hőre. Helyezze a steaket magas hő hatására, amíg pirított, égetett, és a grill jelek jelennek meg, körülbelül 2 perc oldalanként. Mozgassuk a steaket közepes hőségre, és folytassuk a grillezést a kívánt kedvességig, 3-5 percet tovább a közepes (kb. 140 ° F).

Recept jegyzetek

Tárolás: A maradékokat légmentesen lezárt tárolóedényben legfeljebb 4 napig lehet hűteni.