Készítetted már a krémes keverőt? Minden alkalommal, amikor megcsináltuk, elkápráztunk az elbűvölő, krémes polentán, amit az egyszerű technika követésével kaptunk. Próbálja ki ezt a hétvégét, és párosítsa a tökéletes polenta egy ilyen receptet!

1. Deep Dish Polenta Pizza a Real Simple-tól – El tudjuk képzelni, mennyire jó ez. A polenta “kéreg” kicsit ropogó a külső felületen, miközben lágy marad a közepén.

2. Parmezán-crusted polenta kolbász-gomba ragout az ínyencből – Ehhez az ételhez hagyja, hogy a polenta lehűljön egy lapos serpenyőre, majd vágja körbe, mielőtt aranyba simogatja, majd felszeleteli őket az ízletes mártással.

3. Balsamikus szoknya palma polenta és pirított paradicsom Martha Stewart – Krémes polenta húzza ezt az egyszerű étel együtt.

4. Napra szárított paradicsom és zamatos kolbász tészták krémes polenta az epikus – Láttuk, hogy ezt egy nagy hétvégi brunchon szolgáljuk fel.

5. Squash, Pepper és Polenta Casserole az Étel & Borból – Szeretjük a rétegezett polentát egy rakottra – majdnem olyan mint a lasagna!

Valódi recepteket készített a polentával?

Összefüggő: Őszi vacsora menü: Polenta bár!

(Képek: John Kernick / Real Simple és Martha Stewart)