Szeretjük ezt a dolgot. Olyan praktikus a gyors előételes harapáshoz, vagy egy tálca friss reggeli süteményhez egy különleges brunch-hoz. Az elmúlt években több márkát próbáltunk, és folyamatosan visszatérünk a jó Trader Joe-hoz. Csak annyira jó!

A Trader Joe süteménye öt összetevőből áll: lisztből, vajból, sóból, cukorból és vízből. Az íze annyira gazdag és vajas, szinte nincs szüksége töltésre. Frissen sült péksütemények forognak a szájában, és ropogós krémet hagynak az ujjain, mert jó cukrász.

Még lenyűgözőbb, tényleg puhul. A szagtalan tészta nem létezik, ezért egy igazán puffasztott péksütemény több száz szuper vékony rétegnyi vajra és tésztára támaszkodik. Miközben szkeptikusak vagyunk, hogy a Trader Joe valóban “hagyományos módon” kézzel készítette el a tányérját, nyilvánvaló, hogy a minőségre.

Ez egy kicsi dolog, de nagyra értékeljük, hogy ezek a lapok teljes, nem összecsukott lapokból származnak. A csomagolásban a legtöbb egyéb csíkos tésztát háromszor dobják össze, és néha megrepednek vagy elszabadulnak a varratok. Trader Joe lapjai egyszerűen sokkal bolondabbak és könnyen kezelhetők.

Ahogy belépünk az ősszel és a téli szórakoztató szezonra, egy vagy két doboz ebből a ropogós süteményből állandó tartózkodási helye lesz a fagyasztóban. A könnyű, de megmutató megállókáért nincs semmi jobb.

Tartsa ezeket a puffasztott tészta recepteket!

• Pisztácia és Chive Kecske Sajt a Puff Cake
• Sajtporok
• Ropogós forgalom az Apple, a Bacon és a karamellizált hagymával
• Karamellizált körte

Ön is rajongója a süteménynek? Mit szeretsz csinálni??

Összefüggő: Trader Joe’s Pantry: Fagyasztott Pite Crusts

(Kép: Emma Christensen)