(Kép jóváírás: Joe Lingeman)

A férjem és én szinte minden este salátát adnak a vacsorára. Soha nem gondos ügyek, hanem zöld-nehéz számok, amelyek itt-ott találhatók, hogy érdekes dolgokat tartsanak. A borsos arugula saláta olyan, ami erősen megismétli – különösen ez. Azok a verziók inspirálják, amelyeket néhány kedvenc pizza-foltunkon keresztül folytattunk, mielőtt rájöttünk, hogy túl könnyű otthon csinálni.

(Kép jóváírás: Joe Lingeman)

Az egyetlen saláta, amit péksüteményen kell készíteni

Ez a három összetevő saláta olyan, amely alig szüksége van egy receptre – készítsd el egyszer, és a memóriából ezúttal ki is tesszük. Ez egy egy tálas affair, mivel a citrom vinaigrette összecsukható a tálban, mielőtt a arugula bebevezet. Ezután hozzáadja a parmezánt tetejére (borotva, így sós jót és egy kis morzsolt textúrát minden harapásban) és szolgálni.

Ez egy saláta, amely nem fogja legyőzni a kedvenc pizzát, vagy tényleg semmit, ezért ne habozzon, hogy a tésztát, a sült csirkét, vagy bármi mást, ami ma este a vacsorára szolgál.


Egyszerű arugula saláta

4-6

 • 2 evőkanál

  olivaolaj

 • 2 evőkanál

  frissen préselt citromlé

 • 1/8 teáskanál

  kóser só

 • Frissen őrölt fekete bors

 • 5 uncia

  arugula (kb. 5 csomagolt csésze)

 • 2 uncia

  borotvált parmezán sajttal (kb. 2/3 csésze)

Az olívaolajat, a citromlevet, a sót és néhány fekete borsot egy nagy tálba tegye. Adja hozzá a ruculaszt és dobja össze. A borotválkozott parmezánnal tetejét és azonnal szolgáljon.

Recept jegyzetek

Előre: Az öltözködést legfeljebb 5 nappal elő lehet állítani, és a hűtőszekrény légmentesen záródó tartályában tárolni. Rewhisk újra használat előtt.