Nagyon kíváncsi voltam a Brooklyn Brew Shop egy galambos homebrew készleteire. Olyan lakáslakóknak készültek (csekk!), Akiknek nincs sok helyük a sörkészítéshez (kettős ellenőrzés!), De még mindig nagy sört kívánnak (hármas ellenőrzés!). Beszéljünk a mikrobevarrással kapcsolatban!

Szinte mindent, amire szüksége van egy egy gallonos korsó házi készítésű, tartalmazza a csomagban: szemek, komló, élesztő, fertőtlenítő por, szifon kád és tömlők, és maga a korsó. Az egyetlen dolog, amit meg kell adnod magadnak az edények, szűrők, palackok, sapkák, és a capper (vagy swing-top palackok). A készlet körülbelül két hat sört tartalmaz.

A férjem és én pontosan követtük a Brooklyn Brew Shop utasításait a tétel elkészítése közben (vessünk egy pillantást a diavetítésre). Sokat szenvedtünk a rosszul írt és zavaros főzési utasításoktól, így azt találtuk, hogy a Brew Shop frissítő, egyszerű és átfogó. Jó munkát végeznek annak hangsúlyozásával, hogy mikor kell különösebben óvatosnak lenni, és amikor rendben van a kikapcsolódásra.

Nagy hatással volt rám, hogy milyen egyszerűen sikerült ezt az egész sört sütni. Amikor elkezdtük a sörfőzést, az összes gabonát bemutattuk nekünk, mint a sörfőzés szent gráláját, és nem valami kísérletet, amíg nem tapasztaltunk. A Brooklyn Brew Shop nem vállal semmiféle előzetes sörfőzést, de valóban azt hittük, hogy ez a készlet ugyanolyan eredményes lehet egy kezdőnek, mint egy tapasztalt sörfőzőnek.

A másik dolog, ami megütött, miközben elkészítette ezt a készletet, az volt a mód nem aggódtam. A férjem és én krónikus aggodalomra okot adó szemölcsök, főleg amikor sörtünk, és mindketten megjegyeztük. Úgy gondoljuk, hogy ez részben azért van, mert kevésbé aggódunk egy egy gallonos sörfőzés miatt – kevesebb a tét, mint egy teljes öt gallonos tétel. De azért is, mert kisebb mennyiségű sörfőzés volt egyszerűbb. Könnyebb volt fenntartani a következetes hőt. Könnyebb volt felszívni a szemeket. Könnyebb a folyadéknak a fermentorba való átviteléhez. Egyszerűen könnyebb.

Az egyetlen negatív, amiről azt gondolhatnánk, hogy az egy gallonos tétel elkészítése körülbelül ugyanannyi időt vesz igénybe, mint egy teljes tétel. Ami azt jelenti, hogy négy órával felfelé, ha figyelembe vesszük a szervezés megszervezéséhez szükséges idõt, tisztítsuk meg, várjuk, hogy a víz felforrósodjon vagy forraljon le, és így tovább. Bizonyos értelemben, ha ugyanazt az időt veszi el nekünk, akkor inkább egy egész nagy tételt készítünk és csináljuk.

Aztán megint, amikor egy nagy tétet készítesz, elakadtál vele. Még akkor is, ha kedveljük, amit főzünk, azt találtuk, hogy az ötödik hatcsomagtól elkezdünk elfáradni. Ezekkel az egy gallonokkal sokkal sűrűbben keverhetjük össze sörét. És ez nagyon izgatottvá tesz minket! Valójában szükségünk lehet még egy-egy gallonos fermentációs kancsó megvásárlására…

A Brooklyn Brew Shop minden napi IPA-jának első tétele még erjedésben van. Néhány hét múlva nézzen vissza velünk, és megkapjuk a kóstolónkat.

Időközben, miért nem veszi fel a saját egy gallon készletét, és nem kap homebrewinget??!

One-Gallon sörkészlet, $ 40 a Brooklyn Brew Shop-tól

Megpróbálta a Brooklyn Brew Shop készletét? Mit gondolsz egy gallonos főzésről??

Összefüggő: Homebrew Kit felülvizsgálata: Brewer’s Best Imperial Pale Ale

Az Apartment Therapy Media mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékeket tisztán és átlátható módon tesztelje és felülvizsgálja. A jelen véleményben kifejtett nézetek a véleményező személyes véleményei, és ezt a termék-áttekintést a gyártó vagy a nevükben dolgozó ügynök semmilyen módon nem támogatta vagy fizetett. Azonban a gyártó megadta nekünk a terméket tesztelésre és felülvizsgálatra.

(Képek: Emma Christensen)