Ha tudnék imádkozni, hogy csinálj egy dolgot, ha szendvicset főznél, akkor ez lenne az, hogy tegyél fel egy extra szeletet és fagyassza be. A marhahús jobb a nappal a főzés után, de az életét megváltoztathatja, ha eszébe jut, hogy van valami készen és várakozik a fagyasztóban. Ez az egyszerű tipp a maradványok fagyasztásához biztosítja, hogy a maradékokat elviszi, és bármikor reggelit, ebédet vagy vacsorát.

(Kép jóváírás: Joe Lingeman)

Szelet maradt húst és fagyassza be egy rétegben

A simább fagyasztás és az újramelegítés érdekében szeleteljük a szegycsontot és fagyasszuk be egyetlen rétegben. Ez gyors szelet “popsicles” -ot ad, melyeket hosszú távú tároláshoz egy fagyasztó táskájába vagy tartályába lehet vinni. Ha csak néhány szeletekre van szüksége, kihúzhatja és felolvaszthatja azt, amire szüksége van.

A kulcsfontosságú lépések a maradék szalonna fagyasztásához

  • Hűtsük le a főtt sütit a főzési folyadékban. Ez az, ami a sörtétet jobbá teszi másnap. Amikor lehűtik a főzőfolyadékban, a szőrzet nedves marad, felszívja a folyadékot és a zsírt, miközben lehűl. Ha csak fagyasztott szeletelt szendvicset fagyaszt, elég száraz lesz.
  • Szeletelje és fagyassza le a szeleteket egy rétegben. Másnap távolítsa el a hüvös folyadékot a szeletből. Fektesse a szeleteket egy rétegben egy pergamentpapírral borított sütőlapra, és addig fagyassza le, amíg szilárd, kb. 3 óra.
  • Címke és tárolja. Ha fagyasztott, vigye a szeleteket egy fagyasztó táskába vagy fagyasztó tartályba és címkézőhöz. A fagyasztott szendvicset körülbelül három hónapig tárolja.
  • Szükség szerint használja. Ha szükség van néhány szelet rágcsálnivaló, távolítsa el őket a fagyasztóból, és melegítsük fel egy kis marhahúsleves egy serpenyőben. Egy párás serpenyőben, néhány folyadékkal felaprítva, felengedik őket, miközben nedvesen tartják őket.

Végül, hogy a főzés folyadék a szegyhúst? Fagyasztva, hogy a muffin kannában vagy a kis tartályokban – ez folyékony arany, hogy ugorjunk leveseket, keverjük meg a krumplit, vagy egyszerűen segítsen felmelegíteni, hogy a fagyasztott szelet.