A faiskolákon és a retro fürdőszobákon kívül a rózsaszín nem olyan színű, amilyen gyakran talál otthonában. Gyakran túlságosan klassz vagy túl nőies, de ez teljesen rossz. A rózsaszín kaméleon lehet. Párosítsd be a baba rózsaszínt egy tintával kék színnel, hogy megkönnyítse a hangulatot, vagy ötvözze a bíborvöröst arany színekkel a kortárs megjelenés érdekében. Rózsaszín még a konyhában is nagyszerű.

Nézze meg, hogy ezek a 10 konyhák rózsaszínben látták-e a potenciálját – talán megtalálja a saját blush inspirációját.

Egy workshop-Turned-Cozy Home

(Kép jóváírás: Planete Deco)

Milyen aranyos ez a Smeg hűtő? Tökéletes méretű konyhafelszereléshez, egy teljesen váratlan pop bubblegum rózsaszínt ad hozzá egy egyébként elegáns, modern konyhahelyhez.

A Pink popja Londonban

(Képhitel: Bruce Hemming / Daily Mail)

A rózsaszín rózsaszín fal kellemes módja annak, hogy egy eklektikus galériafalat mutasson be – végül is szükség van valamire, amire nézni, amíg főz, nem igaz? A fehér és a semleges szekrény segít a fal kiemelésében.

Klasszikus és eklektikus Hamburgban

(Képhitel: Főoldal történetek)

Nehéz lehet a stílust egy szűk konyhába tenni – itt egy rózsaszín hátsövény úgy tűnik, hogy megnyújtja a szűk helyet. Ó, és nagyon szép is.

A konyha a pop

(Képhitel: ház otthonra)

Bam! Itt nem kell alkalmazni a virágvirágokat, ahol a fényes fukszia középső sziget egy életstílust hoz egy iparilag inspirált konyhaterülethez.

A Retro Rózsaszín Konyha

(Képhitel: ház otthonra)

Nézze meg, milyen finom rózsaszín lehet? Ezeknek a szekrényeknek a legcsekélyebb árnyalata a sötétség, ami sokkal szebb és szeszélyesebb választás, mint a bézs vagy a tojáshéj.

Egy légies, ötletes Oregon otthon

(Képminőség: Design * Sponge)

A coral-hued készülékekkel kora reggel majdnem jobb, mint egy csésze kávé. Hogy lehet ez a szín nem ébreszteni? Ez is egy csodálatos háttér a különböző családi fotók.

Szervezett és nyitott polcrendszerek

(Képhitel: Idealista)

A világos rózsaszín nagyszerű lehetőség egy olyan helyre, ahol a fehér túl kemény lenne. A mészáros pulttal és a fekete alsó szekrényekkel párhuzamosan a nyitott bisztró polcok fényes lazac színe felmelegíti a szobát. Kinek van szüksége fehérre, ha ezt megkapja?

Egy nőies, Boho-Chic tér

(Képhitel: Építészeti Művészeti Tervezés)

Ha valóban rózsaszínűre akarsz menni, olyan, mint ez a bohém ihletett konyha – rózsaszín a falakon, a székeken, a készülékeken és még a mennyezeten is. Ez a konyha valóban nyilatkozatot tesz.

Modern, nőies hangulattal

(Kép jóváírás: Vancouver Sun)

A modern stílusú konyhák hidegen és sztoikusan érezhetik magukat, de a Pepto rózsaszínű szekrény a felszínen csillogó vonalakat világít fel, nem igaz?

A Scandi-inspirált Vintage + Modern mix Cape Townban

(Képminőség: Lana Kenney)

Oké, szóval ez az állítás rózsaszín fal technikailag az ebédlőben van, de elég közel ahhoz, hogy színt adjon a finom, fehér konyhába.

Mi a kedvenc útja annak, hogy rózsaszínűvé tegye a konyhába?