Ha valaha láttad a kupon alapú valóságos TV-show-t, tudod, hogy a kuponok valami őrült dolgot csinálhatnak. Nem voltam – és nem vagyok – az egyik azok kuponok, de nagyon közel voltam hozzá.

Családunk mélyen adósság volt, és hallottam, hogy megmentheted a hajótörő pénzt, ha elkezdnél kuponálni. Így hát őrülten vágtam le, értékesítettem az értékesítést, és felépítettem egy raktárkészletet a legelterjedtebb cikkek között, például papíráruk, fogkrémek, fagyasztott előételek és dobozos gabonafélék. Nagyon szinte átvette az életemet, és több feldolgozott ételeket is vásároltam, mint amennyire be akartam ismerni.

Azóta megnyugodtam, és jelentősen megtisztítottam étrendünket. Sokat nem fogsz látni a fagyasztott csirkehússzák vagy a dobozos gabonafélék tömege miatt, ami a konyhámat sújtja. De még mindig kuponokat használok, hogy pénzt takarítanak meg a boltba. Itt van öt kuponjavítási tipp, amire támaszkodtam.

1. Ne csíptessen minden látható kupont.

Csak azért, mert egy kupon 50 centet ad ki egy tételből, nem jelenti azt, hogy használnia kell. Ha ez nem olyan termék, amelyet általában vásárolni vagy érdekelni próbál, ne vágja le. Ez csak összeomlást okozhat, nehogy megtalálja azokat a kuponokat, amelyeket használni kellene, vagy arra, hogy meggyőzzék, hogy vásároljon valamit, amire nincs szüksége vagy akarja.

2. Tartsa kuponjait kényelmes helyen.

Remek, hogy egy marék kuponokat kapsz, amelyekről tudod, hogy a szeretett termékekre fogsz használni, hacsak ezek a kuponok nem otthon vannak a konyhaszekrényen, és egy teljes kosárban van a boltban. Tartsa kuponjait egy praktikus helyen a pénztárcájában vagy a pénztárcájában, vagy tegye be őket az újrahasználható élelmiszerboltokba.

3. Kombinálja a kuponokat az értékesítéssel még nagyobb megtakarítások érdekében.

A befektetés legnagyobb megtérülése esetén pár bevásárlási kuponokat vásárolhat. Persze, nagyszerű megtakarítani az 50 centért ezt a 3,99 dolláros tejföltartályt, de még jobb, ha megvásárolja a tejfölt, ha az eladásra kerül 1,99 dollárért, és kap egy további 50 centet.

Ez azt jelenti, hogy megvárja, amíg az ár megfelelő a vásárláshoz. Például, általában nem vásárolok tejfölt, kivéve, ha az eladásra kerül. Aztán három-négy kádat vásárolok nagy áron, és használom őket az elkövetkező hónapokban. (Csak feltétlenül ellenőrizze az eladási dátumokat, hogy megvédje a befektetését.)

Összefüggő: 5 Előnyök a figyelemfelkeltő értékesítéshez, amikor az élelmiszerbolt vásárlása

(Kép jóváírás: Jessica Fisher)

4. Digitálisan.

Ahogy egyre több és több életünk csúcsminőségű, így kuponok is! Élelmiszer-megtakarítási alkalmazások, mint az Ibotta vagy a Checkout 51, lehetővé teszik, hogy átvizsgálja az átvételi elismervényt, majd pénzt ad vissza. Több, mint egy árengedmény, mint egy kupon, ezek az alkalmazások még mindig lehetővé teszik, hogy pénzt takarítson meg. A befizetés tényleg olyan egyszerű, mint a beolvasás beolvasása, így nincs okod rá, hogy ne tegye meg.

5. Csatlakozzon az élelmiszerbolt hűségprogramjához.

Jobb árakat kínálnak azoknak a vásárlóknak, akik csatlakoznak a bolt ingyenes ügyfélhűségprogramjához és használják kártyájukat. Gyakran eladási ár nem érvényes, hacsak nem használja ezt a kártyát.

Az idő nagy részében olyan egyszerű, mint a megvásárolni kívánt tárgy megvásárlása és a kártya beolvasása a pénztárnál. Néha csak egy lépés. Például a Kroger cég és összes leányvállalata ingyenes letöltést ajánl fel. Minden pénteken új ingyenes játékot kínálnak. Néhány kattintás és az ajánlat felkerül a kártyára.

Megkaphatsz néhány nagyszerű ajánlatot is az áruház alkalmazásának letöltésével, vagy követheted őket a közösségi médiában. Néhány üzlet, mint például a Ralphs, nagy értékű kupont kínál a Facebook oldalán keresztül, például $ 5-ért a 15 dolláros húsvásárlásból. Ezek megtakaríthatják azokat az elemeket, amelyeket egyébként vásárolni fognak.

Mennyi időt szentel a kuponálásnak? És mi a legjobb trükkje egyszerűen?