(Képhitel: A kritikus receptje)

Ami engem illet, a csirkecombok a csirke legjobb része. Olyan ízletes és könnyű főzni, hogy gyakorlatilag lehetetlen őket elrontani. Csak egy kis sót és borsot helyezhet a sütőbe, vagy teljesen más irányba megy, és valami rendkívül gazdag és krémes.

Úgy tűnik, hogy a Pinterest felhasználók érdeklődnek, mivel a legelterjedtebb csirkecomb recept a platformon ez a krémes szalonnás gomba kakukkfű csirke a The Recipe Critic-tól. Ezeket a csirkecombokat több mint 68 ezer alkalommal takarították meg a Pinterestben, és szalonnával, gombákkal, friss kakukkfűvel és krémmel borították őket. Nehéz elrontani egy ilyen kombinációt.

Ez a különösen egy serpenyő tál szintén nagyon könnyűnek tűnik. A csirkecombokat a tűzhelyen fésüljük meg, majd helyezzük a sütőbe, amíg sütjük. Aztán elindulnak az oldalra, és ugyanazt a serpenyőt használják a gombák megszórására, amelyeket ezután nehéz krémet, morzsolt szalonnát, fokhagymaporot és kakukkot kevernek.

Miután a mártást simították addig, amíg elég vastag, a csirke egy-két másodpercig visszamegy a serpenyőbe, és mindent kész. Az egész folyamat, a hűtőszekrény ajtójának kinyitásáig, az asztalra helyezéséhez kb. 35 percet vesz igénybe. Ez azt jelenti, hogy ez elég gyors egy hétig, anélkül, hogy olyan dolog lenne, ami érzéki vagy félig tervezett.

Sok ember menteni a dolgokat a Pinterestre, hogy soha nem fognak valójában a főzéshez, de az emberek tényleg ezt a receptet csinálják. Harmincöt ember írta le a fotókat saját kísérleteikről, és minden edény úgy néz ki, mintha kielégítő módon jöttek volna létre. Ez azt bizonyítja, hogy ezt a receptet könnyű lehúzni. A kommentárok is elégedettnek tűntek.

“Annyira ízletes volt, olyan krémes, és olyan finom!” azt mondta. – Határozottan újra meg kell csinálni.

Lásd a Pinterestben: Krémes bacon gomba timám csirke a recept kritikus

(Kép jóváírás: Joe Lingeman | Kitchn)

További finom csirkecomb receptek a Kitchn-től

  • Tűzrakó csirkecomb
  • Arnold Palmer pörkölt csirkecombok
  • Maple-Mustár csirkecomb
  • Balzsamikus és mustáros mázas csirkecombok és füge

Mi a kedvenc dolog a csirkecombokkal??