Szolgáltatás: Martha & Marley Spoon

Ár: A Martha & Marley Spoon két ajánlat közül választhat: az egyik két ember, a másik pedig három-négy ember. Ez a két ajánlat tovább bontja, hogy hány vacsorát szeretne a héten: két, három vagy négy.

Két ember számára a dobozok terjednek $ 48-tól $ 76-ig. A doboz három-négy emberre terjed $ 76 és $ 131 között. Az ételek személyenként olcsóbbak, ha hetente több ételt vásárol. A szállítás tartalmazza.

Teljes benyomás: Élvezd magad Martha Stewart királynőnek a félelmetes étkezési készlet segítségével! A Martha & Marley Spoon receptjei rendkívül inspirálóak és az összetevők remekek. Ez az ételkészlet szolgáltatás valaki számára, aki szereti a főzést és az ételeket, és nem bánja egy kicsit extra takarítás valami ízletes.

(Képminőség: Ariel Knutson)

Martha & Marley Spoon: Gyors összefoglaló

Jellemzők és jellemzők: A vállalat rövid története: a Martha & Marley Spoon eredetileg Marley Spoon nevet kapta, és 2014-ben alapították Berlinben. Az Egyesült Államokba érkezett 2015-ben, és 2016 júniusában partnert kötöttek Martha Stewarttal (tehát névváltozással).

A Martha & Marley Spoon egy kicsit izgalmasabbá teszi a hétköznapi vacsorákat. Kiválaszthatja az Ön számára megfelelő tervet, majd kiválasztja a receptjeit a dobozhoz, és kiválaszthatja az Ön számára kedvező szállítási napot. A Martha & Marley Spoon egy előfizetési szolgáltatás, de akkor is átugorhatja a hetet, vagy szüneteltetheti az előfizetést, amikor csak akar.

A doboz tartalmaz receptkártyákat, amelyek könnyen követhető fotókat főznek. Minden doboz tartalmazza az előzetesen adagolt összetevők (vagy a legtöbb) étrendet. Az egyetlen összetevő, amire szüksége lehet, általában só, bors és olaj. Minden recept hatos lépést tartalmaz. Az étkezési lehetőségek hetente változnak.

Kedvenc részletei: Az összes kipróbált étkezési készlet közül a Martha & Marley Spoon a legfinomabb recepteket tartalmazza.

(Képminőség: Ariel Knutson)

Potencionális problémák: Ez nem egy étkezési készlet olyan ember számára, aki új főzésre készül, vagy gyors ételt keres, minimális takarítással.

Az általam készített ételek sok edényt és edényt igényeltek, ami extra idő takarítást jelentett. És egy órát vett igénybe egy pár recept, még akkor is, ha azt mondták, hogy 30 perc (bár úgy vélem, ez általánosabb probléma a receptekkel, nem feltétlenül valami, ami megakadályozná a Martha & Marley Spoon-t). Olyan ember számára, aki gyorsan próbálja vacsorázni az asztalt, ez nem feltétlenül a legjobb lehetőség.

Ki szereti ezt: Ez a legjobb étkezési készlet valakinek, aki szeret étel, de talán egy főzőcsatornában van, vagy egy pár hétig enyhíti az étkezés tervezését és a bevásárlóközpontok stresszét. Ez lenne a tökéletes ajándék újszülöttek vagy új szülők, mert úgy érzi, egy kicsit különleges mint a többi étkezési készlet, amit próbáltam.

Olvass tovább: Az étlapkészlet-kézbesítési szolgáltatás, amely visszavitt a konyhába

(Képminőség: Ariel Knutson)

A Martha & Marley Spoon felülvizsgálata

Megpróbáltam hat ételt a Martha & Marley Spoonból: három étkezés egy héten, és három étkezés egy második héten. Íme, amit minden héten készítettem.

1. hét

  • Juicy Lucy Veg Burger
  • Csirke Satay a kókusz rizsével
  • Nyári sült rizs

2. hét

  • Corn és Cheddar Tostadas
  • Thai Veggie és Cashew Stir-Fry
  • Coconut Shrimp Masala

A Martha & Marley Spoon hasonló élményt nyújt sok más étkezési készlet szolgáltatáshoz. Miután kiválasztottam a receptjeimet, egy nagy szigetelt dobozban kaptam valamikor délután a kedvenc szállítási dátumomat. A dobozban három, három adagot tartalmazó tálcás tálca került elő. Minden recepthez egy színes receptkártya jött, hat lépéses utasításokkal, hogy minden vacsorát.

(Képminőség: Ariel Knutson)

Ez az étkezési készlet kiemelkedik a többit a szuper-intelligens receptek miatt. Vegyük például a csirke satay receptet, amit ostoba módon úgy döntöttem, hogy nem készítek fényképet, mert úgy gondoltam, hogy valami szelíd (rossz volt). A kókusz rizst úgy készítettük, hogy egyszerűen hozzáadtuk a rizshez a kókuszrostot. Ragyogó! És a gyors pácolt uborka ilyen könnyű volt. A következő héten újra elkészítettem ezt a receptet étkezés nélkül, mert annyira szerettem.

Én is nagyon szerettem a kókusz garnélarák masala, ami a legegyszerűbb recept, hogy a csokor, és szuper íze volt, nem olyan összetevők. A lédús Lucy vegetáriánus hamburger is kiemelkedett hozzám, mert a veggie hamburgerek általában örökké és ezek egy kicsit gyorsabban jöttek össze, és közepén a sajtos sajt hozzáadott bónusza volt.


Ha szereti az ételeket és a főzést, és szeretné kipróbálni egy étkezési készletet, a Martha & Marley Spoon a legjobb meccs.


Ha ez nem nyilvánvaló, ahol a Martha & Marley Spoon valóban ragyog, hatásos összetevők használata. Függetlenül attól, hogy ez az aprított kókusz vagy a szokásos fűszer, az étkezési készletekben használt összetevők mindig megtanítanak valami újat a konyhában.

Összességében azt mondanám, ha szereted az ételt és a főzést, és érdekelnek egy étkezési készlet kipróbálásával kapcsolatban, a Martha & Marley Spoon a legjobb meccsed. A receptek csillagok és az extra takarítás érdemes a jó étkezésért. Az e két hét alatt elfogyasztott ételei a konyhában feszültek voltak.

Az AT Media minden erőfeszítést megtesz a termékek tesztelésére és felülvizsgálatára, tisztességes és átlátható módon. A jelen véleményben kifejtett nézetek a véleményező személyes véleményei, és ezt a termék-áttekintést a gyártó vagy a nevükben dolgozó ügynök semmilyen módon nem támogatta vagy fizetett. A szolgáltatás azonban felülvizsgálati célból termékeket adott nekünk.