Az eszpresszópor vagy instant kávé sok titkos és csokoládés sütemény, sütemény és egyéb édesség titkos összetevője. Javasoljuk, hogy tartsa a korsót a kamrában, de nehéz megtalálni, szóval itt van néhány csere…

Azonnali kávé (lehetőleg sötét sült) – Mivel az instant kávé nem annyira gazdag, mint az eszpresszó, érdemes növelni a receptben igényelt összeget. A hit szerint 50% -kal többet használhat, de tudatában van annak, hogy “keményebb ízű, mint az azonnali eszpresszó [és] ízletes vagy savanyú ízű, ha túl sokat használnak”.

Sörözött eszpresszó – A folyékony kávéfőző használata szükségessé teheti a recept többi összetevőjének beállítását. Amint Emma azt tanácsolja: “győződjön meg róla, hogy kivonja a receptben lévő összes folyadékból használt kávé vagy eszpresszó mennyiségét”.

Espresso alapon – A Finom Főzés szerint a kereskedelmi eszpresszópogót ténylegesen eszpresszókávéból készítik, amelyeket földeltek, főzöttek, szárított, majd tovább őröltek. Nemrég kipróbáltuk otthon, hogy készítsünk Martha Stewart Mocha Slice Cookie-jait, és bár ez a folyamat egy kicsit időigényes volt, házi készítésű porunk nagyon jól működött. A habarcsot és a ropogtatót egy nagyon finom porra zúztuk.

Használta ezeket a helyettesítőket – vagy másikat? Hogy működött az Ön számára??

Összefüggő: Kamra alapjai: Mi az Espresso por?