Minden oly gyakran, túl fáradt vagyunk ahhoz, hogy eljussunk a piacra. De még mindig szeretnénk egészséges enni! Az üdvösség a Westside Organics, a San Francisco egyik nagyszámú hazai kézbesítési vállalatának egyik formája.

A Westside Organics egy biotermék és élelmiszerbolt-szállítási rendszer, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egy szabványos dobozból vagy egy személyre szabott dobozból választhassanak. A szállítást hetente vagy kéthetente lehet elvégezni, van egy üdülési rendszer, és az árak meglehetősen alacsonyak. Egy héten a standard Fruit / Veggie Mix dobozban 29 dollár kerül, ez a héten pedig banánt, redleaf salátát, Granny Smith alma, brokkoli, mangó, hagyma, Minneola tangelos, roma paradicsom, Bartlett körték és cukkini. Emellett élelmiszert is kínálnak, mint például a szerves tejet, sajtot, kenyeret, gabonát, tészta-mártást és még sok mást.

Nagyon szeretjük a nyugalmat abban, hogy tudjuk, hogy hetente egyszer, amikor hazaérünk a munkából, nagy mennyiségű, egészséges, friss, ökológiai termékkel teli tartály vár ránk, és kikapcsolódhatunk és több időt tölthetünk a mi szeretteiknek, ahelyett, hogy a piacra lendítenének.

(Kép: Kathryn Hill)